Begheynhof

Biervliet West-Zeeuws-Vlaanderen

 

Gastenverblijf 

Centraal op het erf, in het voormalige varkenshok, is een luxe gastenverblijf gerealiseerd voor maximaal 2 personen. Het uiterlijk van dit unieke gebouwtje is ongewijzigd gebleven ten opzichte van het oorspronkelijke ontwerp. Wij vinden het belangrijk de authenticiteit van onze boerderij in tact te laten. Zelfs de originele strooien dakisolatie is behouden gebleven. Tegenwoordig mag je dit een vorm van circulair bouwen noemen. Wij willen gewoon wat goed is behouden. Bent u onze volgende gast?

Het varkenshok heeft een eigen entree en beschikt over een comfortabele bank, leuke fauteuil en eettafel met -stoelen. U slaapt in een kingsize 2-persoons boxspring met katoenen bedlinnen en donzen dekbed. Er zijn verschillende hoofdkussens waaruit u kunt kiezen. Er is een apart toilet en een open inloop/regen douche met wastafel.

De verwarmde gietvloer geeft een strakke en stoere basis en combineert mooi met de met betonstuc afgewerkte muren in de douche en het toilet. De moderne en volledig uitgeruste keuken is een mix van landelijk met strak marmer. Natuurlijk voorzien van alle apparatuur die je bij een luxe verblijf mag verwachten. Inclusief een Quooker keukenkraan voor een heerlijke kop thee. Drinkt u liever een kop koffie dan is er een inbouw koffiemachine die op uw verzoek verse bonen maalt voor een ultieme kop genot. De koffie en thee zijn trouwens voorzien – u kunt bij aankomst meteen beginnen met waar u voor gekomen bent: genieten! In de winter kunt u gebruik maken van de houtkachel en zich laven aan de warmte van het vuur. 

In de zomer kunt u gebruik maken van de bbq – en op deze manier extra lang genieten van het buitenleven op het platteland. Rondom het varkenshok en op het erf is voldoende ruimte om op ieder moment van de dag en afhankelijk van de wind en de zon een aangenaam plekje te vinden om te verpozen. Er zijn buitenmeubels aanwezig die flexibel inzetbaar zijn.

Ontbijt is niet inbegrepen. Wat wel standaard inbegrepen is zijn de eitjes van onze eigen kippen. Zolang de voorraad strekt. Indien u wenst mag u ze zelf garen – als u op tijd bent komen ze zelfs warm van onder de kip. Verser is onmogelijk.

Natuurlijk is er gratis wifi. Onbeperkt en voor het platteland onverwacht razendsnel. Het varkenshok beschikt over een eigen aansluiting en router, waardoor de snelheid niet beïnvloed wordt door andere gebruikers.

De traditionele TV is vervangen door een scherm welke voorzien is met Chromecast, waarmee u via uw mobiele apparaat datgene kunt streamen wat u wenst.

Er is een bluetooth speaker aanwezig (Marshall) waarmee u uw eigen muziek draadloos kunt beluisteren.

Zoals u kunt verwachten is er op het erf meer dan voldoende parkeergelegenheid. U kunt onder een afdak parkeren zodat u droog kunt in- en uitpakken indien het regent. Het erf is afgesloten door hekwerk, waardoor het alleen voor genodigden toegankelijk is. Dit geeft een extra gevoel van veiligheid.

Een verblijf in onze voormalige varkensstal is gelijkvloers. Prettig voor minder validen. Echter: voor invaliden en rolstoelgebruikers is het gastenverblijf ongeschikt.

Wilt u boeken? Check dan de beschikbaarheid op Airbnb (Begheynhof Biervliet – huisje op boerderij)

Airbnb Begheynhof Booking.com Begheynhof

Contact?

Bent u onze volgende gast?

Savooyaardsweg 2, 4522 PA Biervliet

06 30632651

Bent u onze volgende gast?

4 + 11 =